Zonne-energie


Wereldwijd was 2013 een recordjaar voor wat betreft het aantal nieuw geplaatste zonnepanelen. En dat zal u niet verwonderen als u weet dat  zonnepanelen ons milieu ontlasten en een voordelige keuze zijn voor uw energiefactuur.

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel zet zonne-energie om in elektriciteit die u op dat moment zelf verbruikt of op het net plaatst. Door de daling van de kostprijs van de zonnepanelen en door hun extra opbrengst tegenover een aantal jaren geleden zijn zonnepanelen een prima investering die u relatief snel terugverdient.

   


NV Bouclier uit Asse plaatste de voorbije jaren tal van systemen op zonne-energie op privéwoningen en bedrijven. Bekijk ze hier.

Daarnaast plaatsen wij elektriciteit, binnen- en buitenverlichting, domotica, parlofonie, videofonie, elektrische verwarming en beveiligingsystemen.

Hebt u interesse om zelf elektriciteit op te wekken op uw woning of bedrijf? Contacteer ons volledig vrijblijvend voor een overzicht van de mogelijkheden en een offerte op maat.