Domotica - imotica


Domotica is alom tegenwoordig in nieuwe huizen en appartementen. Dat is niet te verwonderen als u weet dat het uw woon- en leefcomfort en uw veiligheid drastisch verhoogt, en u energie doet besparen. Enkele voorbeelden:

- u bedient alle toestellen vanop afstand
- u bepaalt het klimaat van elke kamer afzonderlijk
- u simuleert moeiteloos uw aanwezigheid als u weg bent
- u ontvangt onmiddellijk een alarm bij brand en inbraak
- als u thuiskomt in het donker gaat het licht overal aan 


NV Bouclier in Asse is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van domotica en imotica. Door onze vakkennis en ervaring garanderen we u een perfecte kwaliteit van de door ons uitgevoerde werken. Door het plaatsen van een centraal bedieningspaneel met touch screen geniet u van uitgebreid comfort in uw woning en tuin.

Heeft u een vraag of probleem op het gebied van domotica, imotica, EIB, beveiliging, videobewaking, security of automatisatie? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend advies en offerte.

Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor algemene elektriciteitswerken, verlichting, elektrische verwarming en zonnepanelen, maar ook voor multimedia, audio en video kan u beroep doen op NV Bouclier.

Aarzel niet en contacteer NV Bouclier in Asse. Wij werken steeds volgens een strikte planning aan een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.