Camerabewaking


Camerabewaking wordt meer en meer toegepast in bedrijven. Maar ook privé is er veel interesse. Het is dan ook een ideaal instrument om uw winkel, magazijn en terrein te bewaken. De buitenposten zijn perfect weerbestendig, en ook bij personencontrole biedt een camera tal van voordelen.

NV Bouclier uit Asse installeert systemen vanaf één camera tot tientallen camera's, al dan niet met beweegbare functie. Onze camera's leveren duidelijke beelden af, zowel overdag als 's nachts. Kiest u voor heldere zwart-wit beelden of voor kwalitatieve kleurenbeelden?

Onze systemen kunt u vanop afstand aansturen en de beelden kunt u om het even waar bekijken via het internet. Bovendien vormen de gemaakte camerabeelden een betrouwbaar bewijs omdat ze digitaal worden opgeslagen op een harde schijf. U kunt ze dus gemakkelijk opnieuw oproepen als dat belangrijk is.

 


Naast beveiliging bieden wij ook domotica, zonne-energie en nog enkele andere diensten. Indien u op een van deze terreinen graag een offerte heeft, kunt u gerust contacteren via de contactpagina.