Andere diensten

Elektriciteitswerken

Wanneer je reeds 80 jaar ervaring hebt in het plaatsen van elektriciteit bij particulieren en bedrijven dan kan je met een gerust geweten zeggen dat je dat je over de nodige vakkennis beschikt om kwalitatief werk te leveren.

De onderlegde en goed geschoolde werknemers van NV Bouclier uit Asse hebben de nodige knowhow om algemene elektriciteitsystemen en industriële elektriciteitsystemen vakkundig te plaatsen.


 


Wilt u alles eens rustig bekijken? Bezoek dan zeker, op afspraak, onze toonzaal.

Wenst u een offerte voor het plaatsen van elektriciteit, verlichting of domotica ? Wilt u enkel samenwerken met een aannemer die zich houdt aan de afgesproken planning en dit op basis van een juiste prijs-kwaliteitverhouding? Aarzel dan niet en contacteer ons nog vandaag.

Elektrische verwarming


Onder elektrische verwarming verstaan we over het algemeen een elektrisch apparaat dat elektriciteit omzet in warmte. Het verwarmingselement in het apparaat is een weerstand die de stroom omzet in warmte. Vaak is elektrische verwarming een bijverwarming die verplaatsbaar is. Maar dat hoeft helemaal niet. Zo zijn accumulatietoestellen perfect mogelijk als hoofdverwarming.
Voor elke woonruimte bestaat een aangepast toestel met een design op maat. Voor een snellere verspreiding van de warmte worden soms ook ventilatoren ingebouwd.
Kom gerust langs bij  NV Bouclier uit Asse zodat wij u de mogelijkheden kunnen schetsen op gebied van elektrische verwarming  .


 


Daarnaast plaatsen wij binnen- en buitenverlichting, domotica, parlofonie, videofoniezonnepanelen en beveiligingsystemenContacteer ons volledig vrijblijvend voor een overzicht van de mogelijkheden en een offerte op maat.